Vacature Coworking Manager

Coworking De Koekenfabriek biedt freelancers, zelfstandigen en kleine ondernemingen een professionele en inspirerende werkomgeving. Zij vinden bij De Koekenfabriek een plek om rustig te werken, om elkaar te ontmoeten en klanten te ontvangen. Onze leden kunnen zich 100% focussen op hun core business, terwijl wij hen ontzorgen op vlak van infrastructuur en hospitality. Onze community gedreven aanpak biedt leden kansen om te groeien als mens en ondernemer.

 

Om De Koekenfabriek verder te laten groeien zijn we op zoek naar een gedreven manager die autonoom de uitbating op zich wil nemen.  Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele werking en staat in voor het facilitair beheer, het onthaal, het verder uitbouwen van onze community, het organiseren van ondernemersgerichte evenementen en het werven van nieuwe leden of gebruikers.  Je stemt op regelmatige basis af met de raad van bestuur om de verdere richting van De Koekenfabriek te bepalen.

 

Ben jij de persoon die wij zoeken? Dan ben je in eerste plaats organisatorisch talent. Je neemt initiatief, kan snel schakelen tussen verschillende rollen en taken, stelt prioriteiten en steekt zelf de handen uit de mouwen als het nodig is. Het is je natuur om ondersteunend te werken, hebt oog voor detail, en stemt de dienstverlening continu af op de noden van de community.  Je bent, zowel voor de leden als voor externen, het gezicht van De Koekenfabriek. Je hebt vooral goesting om er vol voor te gaan!

 

Onze ideale manager gelooft net als ons in de meerwaarde van een community gedreven coworking ruimte voor ondernemers. Inzicht in de coworking sector en goed begrip van de maatschappelijke missie van het project zijn enorme troeven voor een perfecte match.

 

We verwachten veel, maar je kan elke dag genieten van inspirerende contacten met gedreven ondernemers en de leden in onze community.

 

Als manager ben je op korte termijn minimaal 4u per dag beschikbaar voor het project.  Je kan zowel in loondienst als op zelfstandige basis aan de slag en je opdracht eventueel combineren met andere activiteiten als je dat wenst. Je vergoeding en verloning is in overleg te bepalen en afhankelijk van je engagement.

 

Heb je interesse? Maak een korte videoboodschap waarin je verduidelijkt waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze vacature.  Stuur je videoboodschap, ten laatste op 19/03/23,  door naar katrien@koekenfabriek.be.